Övriga tjänster

Vid sidan av våra balkonginglasningslösningar erbjuder vi följande produkter:

Balkongräcken

Hos oss hittar du en rad snygga och tåliga balkongräcken som passar lika bra i gamla fastigheter som i nybyggda hus. Hos oss hittar du flexibla och lättmonterade räcken i ett otal material, former och färger. Alla går utmärkt av att kombinera med våra lösningar för balkonginglasning.

Färg, mönster och screentryck

Vill du ge din balkong en speciell färg, ett snyggt mönster eller ett spännande screentryck? Vi har flera olika alternativ att erbjuda oavsett om det handlar om ett räcke eller en inglasning. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy färger och mönster som passar in i de flesta miljöer. 

perforerat balkongräcke i färg

Plisségardiner

Plisségardiner är tillbehör som kan ge din balkong det där lilla extra, både när det handlar om funktion och utseende. Gardinerna skapar trivsel, kan specialanpassas och passar perfekt till våra inglasningslösningar. Det speciella tyget är försett med solfilm som reflekterar solljus och värme och fungerar som ett perfekt insynsskydd på din balkong.

Tätningslister

Räcker tätheten inte till i ett ramfritt inglasningssystem så går det bra att komplettera med transparenta vintertätningslister. De skyddar mot regn och rusk och är i princip omärkbara på grund av genomskinligheten.

Tak

Om din balkong saknar tak så kan vi erbjuda lösningar även på det problemet. Våra tak i aluminiumprofil täckta av kanalplast har en låg vikt samtidigt som de är tåliga och stabila.

Allt för din balkong