Om oss

Vi levererar färdiga lösningar

Vi har en gedigen erfarenhet av balkonginglasningar och kan årligen se tillbaka på flertalet lyckade projekt över hela Göteborg med omnejd. Vi genomför balkonginglasningar hos BRF:er, till fastighetsägare, Hyresgästföreningar och till privatpersoner och oavsett vilket så ligger det stora fokuset på kvalitet. Vi levererar kvalitet in i minsta detalj - och vi gör detta till rimliga priser.

Utöver detta kan du även anlita oss för andra åtgärder på balkongen. Är det dags för nya räcken? Ska ni testa en ny färg eller vill ni blockera solen genom exempelvis plisségardiner eller ett tak? Inga problem. Vi har alla verktyg som behövs i vår låda och kan säkerligen hjälpa er att hitta den perfekta lösningen för era specifika behov.

Vi sätter alltid säkerheten först. En balkonginglasning ska vara säker och du ska kunna vistas på balkongen utan risk för att ramla ned. Vi följer de lagar och regler som finns och vi tummar aldrig på något i denna viktiga fråga. Din balkonginglasning ska vara säker - både idag och på längre sikt.

Miljön är en annan fråga som vi tar på allvar. Vi har en utvecklad miljöpolicy där det material vi använder ska vara möjligt att återanvända och där exempelvis miljömärkning ska finnas på de produkter som används. Vi ser även till att minska på vårt avtryck på miljön genom att planera alla projekt in i minsta detalj. Detta för att minska på resandet. Utöver detta så ser vi naturligtvis till att följa de regler som finns för återvinning. Miljön är viktigt för oss alla!

Välkommen till oss!

Specialister på balkonger